суббота, 1 февраля 2020 г.

ჭინჭრის ხინკალი ფურშეტისათვის


ჭინჭრის ხინკალი  ფურშეტისათვის
ინგრედიენტები
       მოხარშული ჭინჭარი - 500
       ხახვი - 3 თავი
       ქინძი - 1 კონა
       ფქვილი - 600
       წყალი










       მარილი და პილპილი

მომზადების წესები
მომზადების წესი:

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ. ჭინჭარი მსუბუქად ამოვწუროთ ნახარშიდან და წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოშუშული ხახვი, მარილი და პილპილი.
ფქვილში ავურიოთ 1 სავსე .. მარილი, ნელ-ნელა დავასხათ წყალი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. ჩავდოთ თასში, გადავაფაროთ ხელსაწმენდი და 30 წუთი გავაჩეროთ. ცომი გავაბრტყელოთ 3 სმ სისქეზე, ამოვჭრათ ჭიქით და თითოეული თხლად გავაბრტყელოთ.
ცომის ფენაში ჩავდოთ გულსართი, გადმოვკეცოთ და შევკრათ.
მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში. საწებლად უხდება ერბოში მოშუშული ხახვი და ძმარი.
                                                                                               

პოსტი მომზადდა https://fmgroup.ge/ კონსულტაციით


Комментариев нет:

Отправить комментарий

ამაზონი ფასდაკლებებით

  ❖  გვერდზე , რომლის მისამართს ქვემოთ ხედავთ, დევს ამაზონის ქართულენოვანი სარჩევი ❖  აღნიშნული გვერდის   გამოძახებისას, გადახვალთ ამაზონის ...